STIRI  >  EVENIMENTE      
Pe baza unui contract semnat in 2013, in luna ianuarie a anului acesta, sa livrat catre compania germana STREICHER un autosasiu 6 axe.
Pe baza unui contract semnat in 2013, in luna ianuarie a anului acesta, sa livrat catre compania germana STREICHER un autosasiu 6 axe. ROMAN 75.540 MFEG (12x8) este un produs de serie din portofoliul firmei, echipat cu un motor CAT C15 ACERT si o transmisie automata furnizata de ALLISON.

Grupul STREICHER se caracterizează prin tehnologii și servicii în patru sectoare de activitate: conducte, inginerie mecanică, inginerie civilă și structurală, materii prime și de construcție.

Destinatia finala a acestui autosasiu este lucrul intr-o mina de sare in Polonia.


La finalul lunii Decembrie au fost livrate doua autosasiuri pentru autobuze. Destinatia finala a acestor vehicule este Columbia.
La finalul lunii Decembrie au fost livrate doua autosasiuri pentru autobuze. Destinatia finala a acestor vehicule este Columbia, unde vor fi carosate si exploatate . Autosasiul ROMAN 12.210 FOCLL este echipat cu motor MAN EURO 4 iar autosasiul ROMAN 18.240 FOC este echipat cu motor MAN EURO 3 .


In cadrul unui contract cu o firma din Romania, ROMAN SA a livrat pe parcursul lunii Decembrie, pentru ROMGAZ Tg. Mures, 3 automacarale echipate complet.
In cadrul unui contract cu o firma din Romania, ROMAN SA a livrat pe parcursul lunii Decembrie, pentru ROMGAZ Tg. Mures, 3 automacarale echipate complet. Autosasiul ROMAN 38.380 VF are patru axe, este echipat cu motor Renault, tip Dxi 11 de 380 CP (EURO 5), cabina de zi cu doua locuri cu calculator de bord, oglinzi cu comanda electrica, si multe alte dotari actuale din punct de vedere al cerintelor pietii. O alta particularitate a acestui autosasiu este bara metalica care asigura o protectie suplimentara.


In urma unei licitatii ROMAN SA a livrat pentru A.D.I. SUD EST Constanta mai multe autospeciale de pompieri cu tractiune integrala.
In urma unei licitatii ROMAN SA a livrat pentru A.D.I. SUD EST Constanta mai multe autospeciale de pompieri cu tractiune integrala. Acestea sunt operationale in judetele BRAILA, BUZAU, CONSTANTA, GALATI, TULCEA si VRANCEA. Autosasiul ROMAN 22.430 DFA, este echipat cu motor Renault Dxi 11 de 430 CP (EURO 5), are tractiune integrala, cabina dubla ce asigura loc pentru un echipaj format din 6 servanti . Carosaseria este fabricata si montata de catre ROMPRIM Bucuresti.


ROMAN SA a participat la Black Sea Defence & Aerospace, desfasurată la ROMAERO Bucureşti
În perioada 16 - 18 Mai 2012, SC ROMAN SA a participat la Black Sea Defence & Aerospace, desfasurată la ROMAERO Bucureşti.
Aflat la a III-a ediţie, BSDA 2012 este singura expoziţie din România certificată oficial de către U.S. Department of Commerce. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul oficial al : Ministerului Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Afacerilor Externe şi Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Standul ROMAN SA amplasat în cadrul halei 6, a fost un punct de atracţie pentru delegaţiile ce au vizitat expoziţia.În cadrul standului a fost expus autovehiculul AB 26.410 DF - autocisterna pentru transport combustibil pentru turboreactoare de aeronave, dar şi pentru alimentarea sau realimentarea elicopterelor.
Autovehiculul beneficiază de o cutie de viteze automată ALLISON cu 7 trepte şi de capacităţi ridicate de trecere în teren greu. El poate fi folosit atât pe drumuri publice cât şi în afara acestora. Capacitatea netă a rezervorului de transport este de 10.000 litri de carburant pentru turbomotoare de aeronave Jet A-1.

Pe langă acest autovehicul au mai fost prezentate de către Ministerul Apărării Naţionale prin intermediul Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii, Departamentul pentru Armamente şi Jandarmeria Română, diverse echipamente de luptă, de ultimă generaţie, care echipează autoşasiuri produse de ROMAN SA conform ultimelelor reglementări în domeniu.

Va invitam totodata sa vizitati si pagina noastra de Facebook de la adresa http://www.facebook.com/roman.autocamioanebrasov.


ROMAN Brasov livreaza prima masina pentru stins incendii cu motorizare Euro 5.
In cadrul unui contract cu o firma din Romania si un carosier din Slovenia, ROMAN Brasov livreaza catre C.N.E. Nuclearelectrica Cernavoda o autospeciala de stins incendii.

In cadrul acestei livrari, remarcam cateva noutati :

a. Motorizare Euro 5, pentru o aplicatie deosebit de complexa. b. Motorul utilizat este un motor RENAULT al grupului VOLVO – RENAULT, tip DXI11 – de 460 CP.


ROMAN Brasov livreaza un nou lot de autocamioane in Afghanistan.
In 26.01.2011 reprezentantul D.C.M.A. Germania a efectuat INSPECTIA si ACCEPTAREA unui nou lot de autocamioane de transport marfuri pentru Afghamistan.

Acest nou lot de autovehicule ROMAN livrate catre Afghanistan, fac parte din contractul pe trei ani, pe care ROMAN l-a incheiat cu Departamentul Apararii din S.U.A. – TACOM WARREN Michigan.

In cei peste 6 ani, de cand ROMAN Brasov are relatii comerciale cu Departamentul Apararii din S.U.A., in cadrul a 17 contracte au fost livrate peste 1.000 de autovehicule 6x6 ; 6x4 ; 4x4 si 4x2 in Iraq si Afghanistan.

In decursul anilor catre cele doua destinatii au fost livrate autocamioane, autovehicule de transport trupe, autospeciale de stins incendii, autocisterne de combustibil, autocisterne de apa, autobasculante, autogunoiere compactoare, etc.


ROMAN Brasov reia livrarile catre fabricantul de utilaj petrolier UPET Targoviste.
Dupa o perioada de aproape 1,5 ani, cand din cauza crizei economice care a afectat si industria de echipament petrolier, ROMAN Brasov reia livrarile catre UPET Targoviste – fabricant de utilaj petrolier.

La sfarsitul anului s-a livrat primul autosasiu dintr-un contract mai mare, pentru utilaje petrolier, respectiv autosasiul 55.365 MFEG.

In semestrul I al anului 2011, se vor livra catre acelasi partener si autosasiuri cu 6 axe, respectiv cu axe si doua motoare.


;
Date de contact
Str. Poienelor, nr. 5
Brasov, 500419 - Romania
Telefon: +40 268 312850
Fax : +40 268 311736
Email: info@roman.ro
Unde distribuim
Unde distribuim
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Roman S.A. www.roman.ro - Copyright 2010 © ROMAN SA